UBooking

Ett bra event börjar med en bra bokare!
Vi har Sveriges mest engagerade bokare för att skapa det bästa eventet för er! Vi hjälper till med alla delar i processen och hjälper även till med externa uppdrag.

Låt oss skapa oförglömliga minnen

UBookings målsättning är att vara Nordens ledande bokningsbolag. Vi eftersträvar alltid att ligga i framkant för att skapa det bästa evenemangsupplevelsen och största värdet för både artister och arrangörer med Sveriges mest engagerade bokare! Tillsammans skapar vi oförglömliga minnen och magiska event.

Möt teamet:

universal-booking-john

John

VD på UBooking och manager åt flertal artister. Utbildad civilingenjör och har tidigare arbetat som affärsområdeschef på Raksystems och suttit i styrelsen på Akademiska Hus.

Danjal

Danjal är en extremt duktig bokare och artist. Danjal har erfarenhet från alla typer av event och är ett välkänt ansikte i branschen. Om du vill ha ett lyckat event så är Danjal definitivt personen som kan hjälpa dig i alla lägen.

universal-booking-klara

Klara

Klara är en mycket engagerad bokare, men även otroligt duktig på både fotografering och videofilmning där hon ansvarar för t.ex. Frökens Youtubekanal ”Frökens Värld”, UBookings Instagram samt Gozzi Records och Ubookings sociala medier.
universal-booking-niklas

Niklas

VD på Ocean Dream och grundare av X-cruise, Nordens största partykryssning. Med över 20 års erfarenhet som evenemangsarrangör inom kryssningar, festivaler, klubbar och företagsevent är Niklas en av våra mest erfarna bokare och vet vad som behövs för ett lyckat event.

David

Med 20 års erfarenhet som evenemangsarrangör och sitt stora fokus på kundvärde samt vad som skapar ett lyckat event säkerställer ni genom David ett framgångsrikt och problemfritt evenemang. David är dedikerad, resultatorienterad och målmedveten med en examen inom B2B Account Manager.

Antonia

Med flera års erfarenhet inom klubbbranschen och service har Antonia  blivit en sann expert på att skapa minnesvärda nätter. Utöver sitt arbete på klubbar har Antonia också deltagit i eventproduktion satt sin prägel på allt från klubbevent till modevisningar och eleganta middagar. Med sin erfarenhet kommer Antonia fortsätta att förvandla idéer till verklighet och skapa minnesvärda upplevelser för både artister och publiken.